Zelfplaatsing

Leg-het-zelf-concept COREtec 

Indien u kiest voor een COREtec vloer kan u kiezen voor de begeleide zelfplaatsing. Deze formule is bedoeld voor de 'doe-het-zelver'. U kiest uw vloer via onze website en wij leveren op de gewenste datum uw vloer. Op dag van levering helpen onze experts u op weg door actieve begeleiding en geven zo een spoedcursus 'COREtec plaatsen'. Ze geven advies over legrichting, plaatsing, afwerking, verwerking rond deurkaders, plinten etc. 

Ook het benodigde gereedschap is te verkrijgen. Wij nemen na uw offerteaanvraag contact op en overlopen uw noden. Het gereedschap wordt meegeleverd met uw vloer en u kan ze terugbrengen na het succesvol voltooien van uw project.

Toch wat meer hulp nodig dan de inbegrepen begeleiding? Boek dan onze experts voor enkele uren of zelfs dagen.


Kiezen COREtec vloer MBC Vloeren laminaat PVC

Kiezen 

Kies de vloer die echt bij je past tussen meer dan 200 dessins. Hout, steen of visgraat, voor iedere stijl een nieuwe COREtec vloer.

Gratis levering COREtec vloer PVC laminaat MBC Vloeren

Levering 

We nemen met jou contact op voor een gepast levermoment. Dit wanneer het jou best uitkomt, binnen enkele dagen of eerder enkele weken.


Begeleiding COREtec vloer vloeren MBC PVC laminaatBegeleiding

Onze experts geven bij de levering uitvoerige begeleiding om je op weg te helpen en de nodige tips & tricks voor een vlekkeloze plaatsing.

Zelfplaatsing doe-het-zelf COREtec MBC Vloeren PVC laminaat
Zelfplaatsing

Bespaar op plaatsing en neem zo de meerwaarde in eigen handen. Dit met of zonder extra hulp van onze experts.

Meer uitleg gewenst in verband met onze zelfplaatsing? Contacteer ons


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x